Food Technology and Human Nutrition (SD-TZR-19)(in Polish: Technologia żywności i żywienie człowieka - studia stacjonarne drugiego stopnia) | |
second cycle full-time studies, 1,5 years Language: Polish language | Jump to: Opis ogólnyOpis Uzyskasz wiedzę teoretyczną skutkującą dobrą znajomością zagadnień ogólnotechnologicznych, jednostkowych technologii spożywczych oraz kwalifikacjami do kierowania firmą produkującą żywność przetworzoną.. Pozostałe informacjie znajdziesz pod adresem. Szczegółowy terminarz rekrutacji Szczegółowe informacje dostępne pod adresem. Termin i miejsce rozmowy kwalifikacyjnej Rozmowa kwalifikacyjna odbędzie się w dniu 23.02.2023r; Al. prof. S. Kaliskiego 7 w Bydgoszczy, bud. E pokój nr 124, godz. 10.00 Opłata rekrutacyjna opłata rekrutacyjna wynosi 85 zł. Kontakt/Pomoc/FAQ Szczegółowe informacjie dostępne pod adresem. Specjalności
Rekrutacja cudzoziemców Informacji odnośnie rekrutacji cudzoziemców na studia wyższe na Politechnice Bydgoskiej udziela pracownik Działu Współpracy Międzynarodowej. Pytania prosimy kierować na adres: cis@pbs.edu.pl |
Qualification awarded:
Access to further studies:
Teaching standards
learning outcomes in terms of knowledge, skills and social competencies, as defined for a given field and cycle of study, specified in UTP Senate Resolution No 20/428 of 22nd May 2019, as amended, accessible at PBŚ Public Information Bulletin.