Prowadzony w
cyklach:
2023/24L, 2025/26L
Punkty ECTS:
1
Język:
język polski
Organizowany przez:
Zakład Technologii i Inżynierii Przemysłu Spożywczego
(dla:
Wydział Technologii i Inżynierii Chemicznej)
Wybrane zagadnienia z technologii żywności 02-TC-2823-ND1
- https://sylabusy.pbs.edu.pl/pl/document/b8a040cb-0bbf-4b10-a69b-f872a0fbcb8c.pdf (w cyklu 2023/24L)
- https://sylabusy.pbs.edu.pl/pl/document/9f5d7997-e85e-4ff0-902d-1e14b6c74162.pdf (w cyklu 2025/26L)
Jeszcze nie wprowadzono opisu dla tego przedmiotu...
Koordynatorzy przedmiotu
Więcej informacji
Dodatkowe informacje (np. o kalendarzu rejestracji, prowadzących zajęcia, lokalizacji i terminach zajęć) mogą być dostępne w serwisie USOSweb: