Prowadzony w
cyklach:
2024/25L, 2025/26L
Punkty ECTS:
brak danych
Język:
język polski
Organizowany przez:
Katedra Agronomii i Przetwórstwa Żywności
(dla:
Wydział Rolnictwa i Biotechnologii)
Chromatografia w ocenie jakości żywności 04-BIO-DM-2650-SD1
- https://sylabusy.pbs.edu.pl/pl/document/20192b9b-11ce-4bbb-97da-e6e3600f796b.pdf (w cyklu 2024/25L)
- https://sylabusy.pbs.edu.pl/pl/document/37ec1c26-7601-4dc4-98bd-ad6e504c4e16.pdf (w cyklu 2025/26L)
Jeszcze nie wprowadzono opisu dla tego przedmiotu...
Koordynatorzy przedmiotu
Więcej informacji
Dodatkowe informacje (np. o kalendarzu rejestracji, prowadzących zajęcia, lokalizacji i terminach zajęć) mogą być dostępne w serwisie USOSweb: