Prowadzony w
cyklach:
2024/25L, 2025/26L
Punkty ECTS:
2
Język:
język polski
Organizowany przez:
Katedra Agronomii i Przetwórstwa Żywności
(dla:
Wydział Rolnictwa i Biotechnologii)
Podstawy żywienia człowieka 04-ZIF-1775-SP2
- https://sylabusy.pbs.edu.pl/pl/document/33fe0bed-a9d5-4acd-9471-a396dbd0571c.pdf (w cyklu 2024/25L)
- https://sylabusy.pbs.edu.pl/pl/document/6ed02efb-5b7e-4b04-9bf9-0e05645e7b62.pdf (w cyklu 2025/26L)
Jeszcze nie wprowadzono opisu dla tego przedmiotu...
Koordynatorzy przedmiotu
Więcej informacji
Dodatkowe informacje (np. o kalendarzu rejestracji, prowadzących zajęcia, lokalizacji i terminach zajęć) mogą być dostępne w serwisie USOSweb: