Prowadzony w
cyklach:
2024/25Z, 2025/26Z
Punkty ECTS:
2
Język:
język polski
Organizowany przez:
Katedra Agronomii i Przetwórstwa Żywności
(dla:
Wydział Rolnictwa i Biotechnologii)
Produkty pszczele 04-ZIF-3324-SP1
- https://sylabusy.pbs.edu.pl/pl/document/00e3d51b-4eb2-4a73-b07d-a62f7f2e519a.pdf (w cyklu 2024/25Z)
- https://sylabusy.pbs.edu.pl/pl/document/8a4328ce-2a91-4497-a55c-4c6d0ecd85e6.pdf (w cyklu 2025/26Z)
Jeszcze nie wprowadzono opisu dla tego przedmiotu...
Koordynatorzy przedmiotu
Więcej informacji
Dodatkowe informacje (np. o kalendarzu rejestracji, prowadzących zajęcia, lokalizacji i terminach zajęć) mogą być dostępne w serwisie USOSweb: