Technologia żywności i żywienie człowieka - studia stacjonarne pierwszego stopnia, profil praktyczny (SP-TZC-19-P) | |
studia pierwszego stopnia (inżynierskie) studia stacjonarne, 3,5 - letnie Język: język polski | Spis treści: Opis ogólnyOpis Profil praktyczny studiów da Ci szansę poznania aspektów zawodu technologa żywności. 3,5-letni okres kształcenia uwzględnia 12-tygodniową praktykę w zakładach przetwórstwa żywności, laboratoriach kontroli jakości (np. PIH, SANEPID, itp.), w zakładach zbiorowego żywienia. Pozostałe informacje znajdziesz pod adresem. Szczegółowy terminarz rekrutacji Szczegółowe informacjie dostępne pod adresem. Opłata rekrutacyjna Opłata rekrutacyjna wynosi 85 zł. Kontakt/Pomoc/FAQ Szczegółowe informacjie dostępne pod adresem. Specjalność
Rekrutacja cudzoziemców Informacji odnośnie rekrutacji cudzoziemców na studia wyższe na Politechnice Bydgoskiej udziela pracownik Działu Współpracy Międzynarodowej. Pytania prosimy kierować na adres: cis@pbs.edu.pl |
Przyznawane kwalifikacje:
Dalsze studia:
Uprawnienia zawodowe:
Standardy nauczania
efekty uczenia się w zakresie wiedzy, umiejętności oraz kompetencji społecznych, zdefiniowane dla danego kierunku oraz poziomu kształcenia, określone Uchwałą nr 19/428 Senatu UTP z dnia 22 maja 2019 r. z późn. zm. dostępne w Biuletynie Informacji Publicznej PBŚ.