Technologia żywności i żywienie człowieka - studia stacjonarne drugiego stopnia (SD-TZR-19) | |
studia drugiego stopnia studia stacjonarne, 1,5 - roczne Język: język polski | Spis treści: Opis ogólnyOpis Uzyskasz wiedzę teoretyczną skutkującą dobrą znajomością zagadnień ogólnotechnologicznych, jednostkowych technologii spożywczych oraz kwalifikacjami do kierowania firmą produkującą żywność przetworzoną.. Pozostałe informacjie znajdziesz pod adresem. Szczegółowy terminarz rekrutacji Szczegółowe informacje dostępne pod adresem. Termin i miejsce rozmowy kwalifikacyjnej Rozmowa kwalifikacyjna odbędzie się w dniu 23.02.2023r; Al. prof. S. Kaliskiego 7 w Bydgoszczy, bud. E pokój nr 124, godz. 10.00 Opłata rekrutacyjna opłata rekrutacyjna wynosi 85 zł. Kontakt/Pomoc/FAQ Szczegółowe informacjie dostępne pod adresem. Specjalności
Rekrutacja cudzoziemców Informacji odnośnie rekrutacji cudzoziemców na studia wyższe na Politechnice Bydgoskiej udziela pracownik Działu Współpracy Międzynarodowej. Pytania prosimy kierować na adres: cis@pbs.edu.pl |
Przyznawane kwalifikacje:
Dalsze studia:
Standardy nauczania
efekty uczenia się w zakresie wiedzy, umiejętności oraz kompetencji społecznych, zdefiniowane dla danego kierunku oraz poziomu kształcenia, określone Uchwałą nr 20/428 Senatu UTP z dnia 22 maja 2019 r. z późn. zm. dostępne w Biuletynie Informacji Publicznej PBŚ.