Politechnika Bydgoska im. Jana i Jędrzeja Śniadeckich - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
Kierunki studiów > Wszystkie studia > Technologia i chemia żywności > Technologia i chemia żywności - studia niestacjonarne II stopnia

Technologia i chemia żywności - studia niestacjonarne II stopnia (ND-TCZ-24)

studia drugiego stopnia
studia niestacjonarne, 2 - letnie
Język: język polski
Brak opisu dla tego programu.

Standardy nauczania

efekty uczenia się w zakresie wiedzy, umiejętności oraz kompetencji społecznych, zdefiniowane dla danego kierunku oraz poziomu kształcenia, określone Uchwałą nr 19/428 Senatu UTP z dnia 22 maja 2019 r. z późn. zm. dostępne w Biuletynie Informacji Publicznej PBŚ.

Kwalifikacja:

Ze szczegółowymi kryteriami kwalifikacji można zapoznać się na stronie: https://rekrutacja.pbs.edu.pl/