Kierunki studiów
> Lista jednostek dydaktycznych
> Wydział Technologii i Inżynierii Chemicznej
Wydział Technologii i Inżynierii Chemicznej 02000000000
Studia I stopnia:
- Analityka chemiczna i spożywcza - studia niestacjonarne pierwszego stopnia
- Analityka chemiczna i spożywcza - studia stacjonarne pierwszego stopnia
- Analityka chemiczna i spożywcza - studia stacjonarne pierwszego stopnia
- Bez podziału na kierunki (WTiICh) - studia stacjonarne I stopnia
- Inżynieria farmaceutyczna - studia stacjonarne pierwszego stopnia
- Inżynieria farmaceutyczna - studia stacjonarne pierwszego stopnia
- Inżynieria materiałowa - studia niestacjonarne pierwszego stopnia
- Inżynieria materiałowa - studia niestacjonarne pierwszego stopnia
- Inżynieria materiałowa - studia stacjonarne pierwszego stopnia
- Inżynieria materiałowa - studia stacjonarne pierwszego stopnia
- Inżynieria materiałowa - studia stacjonarne pierwszego stopnia, profil praktyczny
- Inżynieria materiałowa - studia stacjonarne pierwszego stopnia, profil praktyczny
- Praktyki w ramach programu ERASMUS (WTiICh)
- Studia Erasmus dwusemestralne (WTiICh)
- Studia Erasmus jednosemestralne w semestrze letnim (WTiICh)
- Studia Erasmus jednosemestralne w semestrze zimowym (WTiICh)
- Technologia chemiczna - studia niestacjonarne pierwszego stopnia
- Technologia chemiczna - studia niestacjonarne pierwszego stopnia
- Technologia chemiczna - studia niestacjonarne pierwszego stopnia
- Technologia chemiczna - studia stacjonarne pierwszego stopnia
- Technologia chemiczna - studia stacjonarne pierwszego stopnia
- Technologia chemiczna - studia stacjonarne pierwszego stopnia
- Technologia chemiczna - studia stacjonarne pierwszego stopnia
- Technologia Chemiczna - studia stacjonarne pierwszego stopnia
- Technologia żywności i żywienie człowieka - studia stacjonarne pierwszego stopnia
- Technologia żywności i żywienie człowieka - studia stacjonarne pierwszego stopnia
- Technologia żywności i żywienie człowieka - studia stacjonarne pierwszego stopnia, profil praktyczny
- Technologia żywności i żywienie człowieka - studia stacjonarne pierwszego stopnia, profil praktyczny
Studia II stopnia:
- Technologia chemiczna - studia niestacjonarne drugiego stopnia
- Technologia chemiczna - studia niestacjonarne drugiego stopnia
- Technologia chemiczna - studia niestacjonarne drugiego stopnia
- Technologia Chemiczna - studia stacjonarne drugiego stopnia
- Technologia chemiczna - studia stacjonarne drugiego stopnia
- Technologia chemiczna - studia stacjonarne drugiego stopnia
- Technologia i chemia żywności - studia niestacjonarne II stopnia
- Technologia i chemia żywności - studia stacjonarne II stopnia
Studia w języku obcym:
Wydział Technologii i Inżynierii Chemicznej ul. Seminaryjna 3, 85-326 Bydgoszcz
+48 52 374 90 50, +48 52 374 90 03