Kierunki studiów
> Lista jednostek dydaktycznych
> *Zakład Analityki Żywności i Ochrony Środowiska
> Prowadzone przedmioty
Przedmioty prowadzone przez
*Zakład Analityki Żywności i Ochrony Środowiska
Skorzystaj z wyszukiwarki przedmiotów!
- Inżynieria procesowa 02-OS-IPC-SP5
- Inżynieria procesowa 02-OS-IPW-SP5
- Metody identyfikacji i oznaczania zanieczyszczeń w środowisku 02-OS-PT-MIOZŚ-SD2
- Nowoczesne trendy w analityce środków przemysłu spożywczego 02-TZR-NTZ-NTASS-SD1
- Ocena i kontrola jakości pomiarów 02-OS-PT-OIKJP-SD2
- Procesy oczyszczania gazów 02-OS-PT-POG-SD2
- Zagospodarowanie ścieków i odpadów przemysłu spożywczego 02-OS-PT-ZŚOPS-SD2
- Zagrożenia i katastrofy ekologiczne 02-OS-PT-ZKE-SD2