Kierunki studiów
> Lista jednostek dydaktycznych
> Zakład Analityki Żywności i Ochrony Środowiska
> Prowadzone przedmioty
Przedmioty prowadzone przez
Zakład Analityki Żywności i Ochrony Środowiska
Skorzystaj z wyszukiwarki przedmiotów!
- Analityka zanieczyszczeń środowiska 02-ACS-AS-AZS-NP7
- Analiza powietrza atmosferycznego 02-ACS-AS-APA-NP7
- Analytical chemistry 02-TC-EMS-AC-SP3
- Analytical chemistry 02-EMS-AC-SP1
- Angielska terminologia techniczna 02-ACS-ATT-SP6
- Angielska terminologia techniczna 02-TC-ATT-SD1
- Angielska terminologia techniczna 02-ACS-ATT-NP6
- Angielska terminologia techniczna 02-TC-1036-ND3
- Bezpieczeństwo i higiena pracy 06-RO-BHP-NP2
- Bezpieczeństwo i higiena pracy oraz ergonomia 08-RO-BHP-SP2
- Bezpieczeństwo i higiena pracy oraz ergonomia 02-AGT-BPE-NP1
- Bezpieczeństwo pracy i ergonomia 02-AK-BPE-SP2
- Bezpieczeństwo pracy i ergonomia 02-BIO-BPE-SP1
- Bezpieczeństwo pracy i ergonomia 04-BIO-0937-SP1
- BHP w rolnictwie 06-IW-BHPR-SP5
- Biochemia 06-ZF-BCHW-SP2
- Biochemia 06-ZFP-0399-SP2
- Biochemia 06-IW-0399-SP2
- Biochemia 06-ZO-0399-NP2
- Biochemia 06-ZO-0399-SP2
- Chemia 03-IOZ-CHEM-SP1
- Chromatograficzne metody analizy 02-TCZ-1097-SD1
- Chromatograficzne metody oznaczania składników kosmetycznych 02-TC-CTK-CMOSK-SP7
- Chromatographic methods in food analysis 02-TZR-NTZ-CMFA-SD2
- Chromatographic methods of analysis 02-EMS-CHMOA-SP1
- Dobre praktyki laboratoryjne (GLP) 02-IF-DPLGLP-SP2
- Dobre praktyki laboratoryjne (GLP) 02-WTC-0789-SP2
- Ekologiczne i etyczne problemy ochrony środowiska 02-IF-EEPOS-SP2
- Ekologiczne i etyczne problemy ochrony środowiska 02-WTC-0788-SP2
- Ekologiczne i etyczne problemy w produkcji chemicznej 02-ACS-EPWPC-SP1
- Ekologiczne i etyczne problemy w produkcji chemicznej 02-TC-EEPPC-SP1
- Ekologiczne i etyczne problemy w produkcji chemicznej 02-TC-TPC-EEPPC-NP1
- Ekologiczne i etyczne problemy w produkcji chemicznej 02-ACS-PHEPWPC-NP1
- Ekologiczne i etyczne problemy w produkcji chemicznej 02-ACS-1747-NP1
- Ergonomia i bezpieczeństwo pracy 06-ZF-EBHP-SP1
- Ergonomia i bezpieczeństwo pracy 06-ZO-EBP-NP1
- Ergonomia i bezpieczeństwo pracy 08-ZO-EIBHP-SP1
- Ergonomia i bezpieczeństwo pracy 06-IW-EBP-SP1
- Ergonomia, bezpieczeństwo i higiena pracy 02-ACS-EBHP-SP1
- Ergonomia, bezpieczeństwo i higiena pracy 02-IM-IMP-EBHP-SP1
- Ergonomia, bezpieczeństwo i higiena pracy 02-TC-EBHP-SP1
- Ergonomia, bezpieczeństwo i higiena pracy 02-TC-TPC-EBHP-NP1
- Ergonomia, bezpieczeństwo i higiena pracy 06-ZO-EBiHP-NP1
- Ergonomia, bezpieczeństwo i higiena pracy 02-ACS-EBHP-NP1
- Ergonomia, bezpieczeństwo i higiena pracy 02-IF-EBHP-SP1
- Ergonomia, bezpieczeństwo i higiena pracy 02-WTC-0777-SP1
- Ergonomia, bezpieczeństwo i higiena pracy 02-ACS-0777-NP1
- Gospodarka przemysłowymi odpadami niebezpiecznymi 02-OS-PT-GPON-SD3
- Gospodarka przemysłowymi odpadami niebezpiecznymi 02-TC-BP-GPON-SD2
- Informacja naukowo-techniczna 02-TC-BP-INT-SP5
- Instrumentalne metody analizy żywności 02-TZC-IZ-IMAZ-SP6
- Mała przedsiębiorczość w chemii 02-ACS-MPWCH-SP7
- Metodologia pracy doświadczalnej 02-TZR-NTZ-MPD-SD2
- Metody analityczne w przemyśle kosmetycznym 02-TC-CTK-MAPK-SP7
- Metody analizy żywności 02-TZC-MAZ-SP3
- MO: 2. Chromatograficzne metody analizy skladu środków farmaceutycznych 02-IF-MOCMASSF-SP6
- Nowoczesne techniki analityczne 02-ACS-NTA-SP5
- Nowoczesne techniki analityczne 02-ACS-NTA-NP6
- Nowoczesne techniki analityczne 02-ACS-NTA-NP4
- Ocena i kontrola jakości wyników analitycznych 02-ACS-OKJWA-NP3
- Ocena i kontrola jakości wyników analitycznych 02-TCZ-1085-SD1
- Ochrona i monitoring środowiska 02-ACS-AS-OMAS-NP6
- Ochrona środowiska w technologii chemicznej 02-TC-OSTC-SD1
- Ochrona środowiska w technologii chemicznej 02-TC-1042-ND1
- Ochrona własności intelektualnej 06-ZF-OWI-NP1
- Ochrona własności intelektualnej 06-ZFP-0006-SP1
- Ochrona własności intelektualnej 02-ACS-OWI-NP7
- Organic chemistry 02-TC-EMS-OC-SP3
- Organizacja laboratorium i kontrola jakości wyników analitycznych 02-ACS-OLAB-SP5
- Oznaczanie metali ciężkich 02-ACS-OMC-SP6
- Oznaczanie metali ciężkich 02-ACS-OMC-NP5
- Pestycydy w środowisku 04-IW-PWŚ-SP3
- Pobieranie i przygotowanie próbek do analiz 02-ACS-PPPDA-NP3
- Pobieranie i przygotowywanie próbek do analiz 02-ACS-PPPDA-SP2
- Pozwolenia zintegrowane i ocena oddziaływania na środowisko 02-TC-BP-PZODS-SD2
- Praktyka zawodowa 02-ACS-PZAW-NP6
- Praktyka zawodowa 02-ACS-PZAW-NP7
- Praktyka zawodowa 02-TZC-IZ-PZAW-SP7
- Praktyka zawodowa 02-TZC-PZAW-SP2
- Praktyka zawodowa 02-TZC-PZAW-SP4
- Praktyka zawodowa 02-TZC-PZAW-SP6
- Praktyka zawodowa 02-TZC-PZAW-SP7
- Przemiany substancji w środowisku 02-OS-PT-PSWŚ-SD3
- Recykling materiałów 02-IM-IMP-RM-SP6
- Science and technology information 02-EMS-STI-SP1
- Seminarium dyplomowe 02-TZC-SD-SP7
- Statystyka matematyczna 06-ZFP-0398-SP2
- Statystyka matematyczna 06-IW-0398-SP2
- Statystyka matematyczna 06-ZO-0398-NP2
- Statystyka matematyczna 06-ZO-0398-SP2
- Substancje biologicznie czynne, zanieczyszczające i fałszujące produkty 06-IW-SBCZFP-SP6
- Syntetyczne i naturalne substancje zapachowe 02-TC-AC-SNSZ-SP7
- Utylizacja i zabezpieczanie materiałów niebezpiecznych dla środowiska 02-IM-IMP-UZMNS-SP4
- Walidacja metod analitycznych 02-TCZ-3234-SD1
- Współczesne problemy analizy żywności 02-ACS-WPAZ-SP6
- Zagospodarowanie odpadów przemysłu farmaceutycznego 02-IF-ZOPF-SP7
- Zanieczyszczenia i zafałszowania żywności 02-TZR-ZZZ-SD1
- Zasady ochrony środowiska w przemyśle farmaceutycznym 02-IF-ZOSWPF-SP1
- Związki biologicznie aktywne w żywności 02-TZR-NTZ-ZBAZ-SD2