Kierunki studiów
> Lista jednostek dydaktycznych
> Katedra Mikrobiologii i Technologii Żywności
> Prowadzone przedmioty
Przedmioty prowadzone przez
Katedra Mikrobiologii i Technologii Żywności
Skorzystaj z wyszukiwarki przedmiotów!
- Advanced food processing and human nutrition 04-EMS-AFPHNUT-SP1
- Advanced food processing and human nutrition 04-EMS-AFPHNUT-SP2
- Anatomia i fizjologia człowieka 04-ZIF-AFCZ-SP1
- Audit systemów zarządzania jakością 04-TZR-TPR-ASZJ-SD1
- Bezpieczeństwo żywności 04-TZR-BZ-SP6
- Bezpieczeństwo żywności 04-ZIF-BZ-SP5
- Biotechnologia w produkcji żywności 04-TZR-TPR-BWPZ-SP5
- Biotechnologia żywności pochodzenia roślinnego 04-BIO-AG-BZPR-SP6
- Biotechnologia żywności pochodzenia roślinnego 04-BIO-BS-BZPR-SP6
- Bioterroryzm żywieniowy 04-TZR-TPR-BTZ-SD2
- Bromatologia 04-ZIF-3325-SP2
- Chromatografia w ocenie jakości żywności 04-BIO-DM-CHJZ-SD1
- Chromatografia w ocenie jakości żywności 04-BIO-DM-2650-SD1
- Czystość mikrobiologiczna płodów rolnych i żywności 04-RO-AB-CMPRZ-SP5
- Czystość mikrobiologiczna żywności pochodzenia roślinnego 04-TZR-TPR-CMZPR-SD1
- Diagnostyka zagrożeń w żywności 04-BIO-BS-DZZ-SD3
- Dietetyka 04-TZR-TPR-DIET-SD2
- Dietetyka 04-ZIF-DIET-SP4
- Dobrostan zwierząt gospodarskich 04-RO-AA-DZG-SP7
- Fizjologia i żywienie człowieka 06-TZR-FZC-SP4
- Fizjologia żywienia człowieka 04-ZIF-FZC-SP1
- Fizjologia żywienia człowieka 04-ZIF-FZC-SP3
- Fizjologia żywienia człowieka 04-ZIF-1776-SP2
- Food engineering and fermentation 04-TZR-EMS-IZF-SP5
- Food microbiology 04-TZR-EMS-FM-SP6
- Food protection, refrigeration and storage 04-TZR-EMS-OPZ-SP5
- General microbiology 04-TZR-EMS-MIC-SP5
- General microbiology 04-TZR-EMS-MIKRO-SP5
- General microbiology 04-BIO-EMS-GMICR-SP6
- General Microbiology 04-ZO-EMS-GMICR-SP3
- General microbiology 04-TZR-EMS-GM-SP6
- General Microbiology 06-ZO-HZP-EMS-MI-SP6
- General microbiology 04-BIO-EMS-GM-SP5
- Higiena CM-ZIF-HIG-SP3
- Higiena i toksykologia żywności 04-TZR-HITZ-SP3
- Higiena i toksykologia żywności 02-TZC-HTZ-SP3
- Human nutrition 04-TZR-EMS-ZCZ-SP5
- Human nutrition 04-TZR-EMS-ZCZ-SP6
- Human nutrition 04-BIO-EMS-ZCZ-SP6
- Human nutrition 04-BIO-EMS-HN-SP5
- Metody przechowywania żywności 08-ZIP-IPA-METPZ-ND2
- Metody przechowywania żywności 08-ZIP-IPA-METPZ-SD2
- Microbiology 04-EMS-MICBIO-SP1
- Microbiology 04-EMS-MICBIO-SP2
- Mikrobiologia 04-RO-MIKR-NP3
- Mikrobiologia 04-RO-MIKR-SP3
- Mikrobiologia 06-ZO-MBIOL-NP4
- Mikrobiologia 06-ZO-MBIOW-SP2
- Mikrobiologia 06-IW-MIKR-SP1
- Mikrobiologia 02-IF-MIKRO-SP4
- Mikrobiologia 04-WET-MIK-SP2
- Mikrobiologia 04-WET-MIK-SM2
- Mikrobiologia 04-WET-MIK-SM3
- Mikrobiologia 06-ZF-MBIOL-SP3
- Mikrobiologia 02-IF-MIKRO-SP1
- Mikrobiologia 06-IW-0401-SP2
- Mikrobiologia 06-ZO-0401-NP2
- Mikrobiologia 06-ZO-0401-SP2
- Mikrobiologia 04-AGT-MIKB-NP3
- Mikrobiologia 04-AGT-MIKB-SP3
- Mikrobiologia ogólna 04-BIO-MIKRO-SP3
- Mikrobiologia przemysłowa 04-BIO-MIKRP-SP4
- Mikrobiologia surowców zielarskich 04-ZIF-MSZ-SP1
- Mikrobiologia surowców zielarskich 04-ZIF-1765-SP1
- Mikrobiologia żywności 04-TZR-MIKRZ-SP2
- Mikrobiologia żywności 02-TZC-MZ-SP2
- Mikrobiologia żywności 02-ACS-AZ-MZ-SP5
- Mikrobiologiczna czystość leków 02-IF-MCL-SP3
- Mikroorganizmy jako broń biologiczna 04-BIO-MJBB-SD1
- Mikroorganizmy jako broń biologiczna 04-BIO-DM-2652-SD1
- Mikroorganizmy w biotechnologii i medycynie 04-BIO-MWBM-SD3
- Moduł: 1. Metody oznaczania lekowrażliwości mikroorganizmów 02-IF-MOLM-SP3
- Moduł: 2. Substancje naturalne i syntetyczne i ich wpływ na mikroorganizmy 02-IF-SNSWM-SP3
- Nutrikosmetyki 04-TZR-TPR-NK-SD1
- Ogólna technologia żywności 04-TZR-OTZ-SP3
- Opakowalnictwo i przechowalnictwo towarów 04-TZR-TPR-OPT-SD1
- Podstawy mikrobiologii i mikologii 02-TC-BP-PMM-SP5
- Podstawy żywienia człowieka 04-ZIF-PZC-SP1
- Podstawy żywienia człowieka 04-ZIF-PZC-SP3
- Podstawy żywienia człowieka 04-ZIF-1775-SP2
- Processing of fruits and vegetables 04-TZR-EMS-PFV-SP5
- Processing of fruits and vegetables 04-TZR-EMS-PFV-SP6
- Processing of fruits and vegetables 04-BIO-EMS-PFV-SP6
- Processing of fruits and vegetables 04-BIO-EMS-PFV-SP5
- Project (various aspects) 04-RO-EMS-PRJD-SP6
- Project (various aspects) 04-RO-EMS-PRJF-SP5
- Project with laboratory work 04-RO-EMS-PLW-SP5
- Project with laboratory works 04-EMS-PLW-SP2
- Przechowalnictwo i przetwórstwo płodów rolnych 04-RO-PIPPR-NP8
- Przechowalnictwo i przetwórstwo płodów rolnych 04-RO-PIPPR-SP7
- Przechowalnictwo płodów rolnych 04-AGT-1899-NP2
- Przechowalnictwo płodów rolnych 04-AGT-1899-SP2
- Przechowywanie i utrwalanie surowców i produktów pochodzenia roślinnego 04-TZR-TPR-PUSR-SP5
- Przeciwutleniacze w żywności 04-TZR-TPR-PWZ-SD1
- Technologia gastronomiczna 04-TZR-TG-SP4
- Technologie produktów owocowo - warzywnych 04-TZR-TPR-TPOW-SP5
- Technologie produktów owocowo - warzywnych 04-TZR-TPZ-TPOW-SP5
- Technologie produktów ziemniaczanych, cukrowniczych i tłuszczowych 04-TZR-TPR-TPZCT-SP6
- Technologie produktów ziemniaczanych,cukrowniczych i tłuszczowych 04-RO-TPZCT-SP7
- Technology of potato, sugar and fat products 04-TZR-EMS-TPSF-SP5